Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun järjestämä Arkkitehtuurikerhossa

Arkkitehtuurikerho

Martti-Ahtisaaren koululla jatkuu Arkkitehtuurikerho 3.-6.-luokkalaisille, joka kokoontuu kerran viikossa. Kerhon kokoontuu maanantaina alkaen 7.1.2019, kello 14.00-15.30 ja jatkuu viikoittain kevätlukukauden ajan (kerho ei kokoonnu viikolla 10). Kerhoon mahtuu 12 oppilasta! Oppilaat otetaan kerhoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Saatte tiedon kerhoon pääsystä sähköpostiosoitteeseen, jonka annatte ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas on ollut mukana kerhossa jo syksyllä, hänen ei tarvitse erikseen ilmoittautua mukaan!

 

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu on yhdistyksen ylläpitämä taidekoulu ja rakennusalan toimintakeskus Lapinlahdella. Lastu tarjoaa lapsille ja nuorille arkkitehtuurin taiteen perusopetusta, työpajoja, näyttelyitä, tapahtumia ja kesäisiä rakennusleirejä.

(Lisätietoja www.lastu.fi tai Facebook https://www.facebook.com/lastenkulttuurikeskuslastu/)

 

Arkkitehtuurikerhossa tutkitaan arkkitehtuuria ja ympäristöä moniaistisesti; paikoissa ja tiloissa liikkuen, katsellen ja havainnoiden, tunnustellen ja haistellen. Kerhossa suunnitellaan ja rakennellaan pienoismalleja ja veistoksia, piirretään, maalataan, valokuvataan, muotoillaan ja seikkaillaan rakennetussa ympäristössä. Toiminnassa on keskeistä muun muassa käsillä tekeminen, kierrätysmateriaalien käyttö, itseilmaisu ja mukava yhdessä tekeminen.

 

Kerho on koululle ja oppilaille ilmainen, sillä se rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön kärkihanke rahoituksella.

 

Kerho kokoontuu

Martti-Ahtisaaren koululla

3.-6. LK

maanantaisin

klo 14.00-15.30
 

 

Ilmoita osallistujan nimi, ikä, huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Kerro myös minkä koulun kerhoon oppilas on tulossa (Pirtti vai Martti-Ahtisaari)

 

 

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Nina Venäläinen, kerhokoordinaattori

p. 050 438 9003

nina.venalainen@lastu.fi

 

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Lastenkulttuurikeskus Lastu

Linnansalmentie 85

73100 Lapinlahti

www.lastu.fi