Kuopion kaupungin Wilma

Uusimmat tiedotteet

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun järjestämä Arkkitehtuurikerhossa 04.01.2019

Arkkitehtuurikerho

Lue koko juttu

Lasten laskettelukerhoi, kevät 2019 (järjestää: Tahkonrinteiden Hiihtokoulu) 17.12.2018

Kolme opetuskertaa suksilla/laudalla. Omat ryhmät aloittelijoille ja jatkotason ryhmä. Jatkotason ryhmäläiset osaavat käyttää itsenäisesti hissiä ja osaavat laskea hallitusti koulurinteen/ turistirinteen alas. Käymme kurssilla läpi turvallisen laskemisen ja omatoimisen toiminnan rinteessä. Opit käyttämään hissiä, osaat nousta turvallisesti pystyyn, tiedät rinnesääntöjä, osaat huomioida muita laskijoita. Opetus ja välineet, 3 opetuskertaa 50€. Jos oppilaalla omat välineet opetus 32€. Aloitus viikolla 3, maanantaista 14.1.2019 alkaen. Ma, suksi aloittelijoiden ryhmä. Ti, suksi jatkotason ryhmä. Ke, lauta aloittelijoiden/jatkotason ryhmä. Skibussi lähtee 15.45 Nilsiän matkahuollosta ja paluu 19.00 Sokos hotelli Tahkovuoren edestä! Matkahuollon edessä on ohjaaja/ohjaajat odottamassa nimilistan kanssa.

Uudentyyppisen huoltajatunnuksen luominen 30.10.2012

Uuden tunnuksen edut: 1. Tunnus on henkilökohtainen eli molemmilla huoltajilla on omat tunnukset. 2. Huoltaja viestii Wilmassa omalla nimellään eikä nimellä Oppilaan XX huoltaja. 3. Huoltaja voi selvittää itse unohtuneen salasanansa. 4. Huoltaja voi yhdistää kaikki Kuopion peruskouluissa ja lukioissa opiskelevat lapsensa samalle tunnukselle.

Lue koko juttu

Lukio Wilma huoltajatunnusten luominen 10.08.2011

Wilma-tunnuksen luomiseen tarkoitettu avainkoodi ja tunnuksen luontiohje toimitetaan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden huoltajille elokuun 2012 aikana. Yksinkertaisimmillaan tunnuksen luonti tapahtuu menemällä osoitteeseen: https://wilma.kuopio.fi/connect ja seuraamalla ohjelman antamia ohjeita.

Lue koko juttu

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.28.7 © 2000-2019 Visma