Nilsiän yhtenäiskoulu

Nyaste notiser

Nuorisopalvelut/ Nilsiän nuorisotyön Harrastekerho 03.12.2019

Toiminnan tavoitteena on tutustuttaa kerholaisia monipuolisesti eri harrastuksiin. Antaa heille elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen. Toiminta toteutetaan Nilsiän keskustassa ja Tahkolla. Myös vieraillaan Siilinjärvellä sekä Kuopiossa. Kerho toteutetaan 12.12. 2019 – 7.3.2020 . Harrastekerhoon otetaan kymmenen 5.-6.-luokkalaista ja se kokoontuu muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta torstaisin klo 15.45-19.30. Harrastekerho on ilmainen osallistujille. Kerhossa heille tarjotaan välipala ja kerholaiset ovat vakuutettuja järjestäjän taholta. Ilmoittautumiset ma 9.12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kaija.hartikainen@kuopio.fi. Kerhon vastuuohjaaja on nuorisonohjaaja Kaija Hartikainen.

5.-6. lk toiminta nuorisotilassa on päättynyt 13.11.2019

5-6 lk toiminta on nuorisotilassa päättynyt vähäisen kävijämäärän vuoksi. Kirjastoon tulee nuorten tila, jota voi kaikki käyttää. terveisin nuorisotoimi

Tahkonrinteiden hiihtokoulun laskettelu- ja lumilautakerhot talvella 2020 01.11.2019

Tahkonrinteiden hiihtokoulun laskettelu- ja lumilautakerhot talvella 2020 Tahkonrinteiden hiihtokoulu ja SkiMac Tahko tarjoavat Nilsiän alakoululaisille tarjoushintaista kolmen opetuskerran hiihtokoulua suksilla/laudalla. Hiihtokoulu järjestetään viikoilla 3-5 maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Omat ryhmät aloittelijoille ja harrastusta jatkaville. Jatkotason ryhmäläiset osaavat käyttää itsenäisesti hissiä ja osaavat laskea hallitusti lastenrinteen/turistirinteen alas. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin, taitotasolle sopiviin hisseihin sekä opitaan laskemisen perustaitoja: liukumista, pysähtymistä, kääntymistä, auraamista ja vauhdin hallintaa helpoissa olosuhteissa.

Läs hela notisen

Lukio Wilma huoltajatunnusten luominen 10.08.2011

Wilma-tunnuksen luomiseen tarkoitettu avainkoodi ja tunnuksen luontiohje toimitetaan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden huoltajille elokuun 2012 aikana. Yksinkertaisimmillaan tunnuksen luonti tapahtuu menemällä osoitteeseen: https://wilma.kuopio.fi/connect ja seuraamalla ohjelman antamia ohjeita.

Läs hela notisen

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.30.15 © 2000-2019 Visma