Kuopion kaupungin Wilma

Uusimmat tiedotteet

Ruotsinkadun saneeraus ja koululaisliikenne 08.08.2018

Ruotsinkadun saneeraus ei ole vielä valmis. Koulujen alkaessa asfaltoituna on Taivallahdentien ja Ukkokodintien välinen osuus. Työt ovat pääsääntöisesti käynnissä välillä Ukkokodintie-Tupatie. Tämän vuoksi ohjaamme Ruotsinkatua koululle tulevan liikenteen siten, että autot ohjataan kulkemaan Omakotitien kautta ja kevytliikenne Tupatietä pitkin. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni välttäisi Ruotsinkadun käyttämistä ja ajaisi Huuhankadun kautta koululle. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Oleskelu aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella on ehdottomasti kielletty. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lue koko juttu

Uudentyyppisen huoltajatunnuksen luominen 30.10.2012

Uuden tunnuksen edut: 1. Tunnus on henkilökohtainen eli molemmilla huoltajilla on omat tunnukset. 2. Huoltaja viestii Wilmassa omalla nimellään eikä nimellä Oppilaan XX huoltaja. 3. Huoltaja voi selvittää itse unohtuneen salasanansa. 4. Huoltaja voi yhdistää kaikki Kuopion peruskouluissa ja lukioissa opiskelevat lapsensa samalle tunnukselle.

Lue koko juttu

Lukio Wilma huoltajatunnusten luominen 10.08.2011

Wilma-tunnuksen luomiseen tarkoitettu avainkoodi ja tunnuksen luontiohje toimitetaan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden huoltajille elokuun 2012 aikana. Yksinkertaisimmillaan tunnuksen luonti tapahtuu menemällä osoitteeseen: https://wilma.kuopio.fi/connect ja seuraamalla ohjelman antamia ohjeita.

Lue koko juttu

Wilmassa uusia toimintoja 30.10.2008

Wilman tiedotetoiminto on nyt käytettävissä

Lue koko juttu

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.27.5 © 2000-2018 Visma